Anketler kategorisindeki Size Göre Hayat Nedir??? isimli konu görüntüleniyor=> Evet arkadaşlar hayat size neyi ifade ediyor ???Çok seçenekolduğu için anket yapmadım.. Hayat bize verilmiş bir armağandır Hayat nefes almaktır Yaşadığımız hayat bir imtihandır Hayat
| |||||||
| | #1 |
| ѕüρєя мσ∂єяαтöя ![]() | Size Göre Hayat Nedir??? Evet arkadaşlar hayat size neyi ifade ediyor ???Çok seçenekolduğu için anket yapmadım.. Hayat bize verilmiş bir armağandır Hayat nefes almaktır Yaşadığımız hayat bir imtihandır Hayat bir fırsattır,iyi değerlendirmek gerekir Hayat sürprizlerle doludur Her an başımıza herşey gelebilir Hayat benim için çok değerlidir Hayatı seviyorum Hayattan bıktım çünkü çok acı Hayat yaşamak zorunda kaldığım bir yaşamdan ibaret Hayat hayatıma anlam katan kişiden ibaret Hayat benim için öyle boş ki Bana Ahiret'i hatırlatıyor.. |
![]() | |
| | #2 |
![]() Üyelik tarihi: 6-01-2009 Yaş: 18
Ettiği Teşekkür: 11
Aldığı Teşekkür: 30
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sınavvv |
![]() | |
| | #3 |
| ѕüρєя мσ∂єяαтöя ![]() | Kendi kafanda yazabilirsin seçeneklerden de yararlanabilirsin.. |
![]() | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen söylemeden yazdım ![]() ayrıca üçüncü şıkla aynı anlamda yazdıgım kelime |
![]() | |
| | #5 |
| ѕüρєя мσ∂єяαтöя ![]() | Her an başımıza herşey gelebilir |
![]() | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayat benim için öyle boş ki
|
![]() | |
![]() |
| Etiketler |
| gore, hayat, nedir, size |
| Paylaş |
Konuyu Toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Araçlar | |
| Stil | |
| |
Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardıma mı İhtiyacınız var ? |